miercuri, 3 martie 2010

Maretia lui Dumnezeu in creatie

Duminica aceasta, 07 martie, incepand cu orele 15:00-17:00, Eclesia NAVOBI va invita sa vizionati filmul documentar si sa dezbatem tema creatiei:

Fii binevenit alaturi de prietenii si cei dragi tie!

8 comentarii:

  1. un film documentar ce se anunta revelator pentru multi dintre cei prezenti...va veti convinge daca veniti sa vedeti despre ce este vorba!:):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am vazut de 2 ori filmul si de fiecare data ma gandesc cat de complex este universul in care traim si inca nu am descoperit decat o parte din ce exista. Ma gandesc, oare cum va fi Raiul?

    RăspundețiȘtergere
  3. este un film care iti poate schimba perspectiva asupra vietii...si eu l-am vazut de cateva ori si am fost foarte impresionat de faptul ca acest Univers are in spate un "Arhitect" desavarsit, care in Biblie poarta numele de Dumnezeu...Va asteptam cu prieteni, colegi, cunoscuti sa fiti alaturi de noi!!! Intrarea libera, locuri limitate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu uitati, duminica asta programul incepe de la ora 15,00...

    Duminica viitoare, 14 martie, orele 17,00, vom avea un invitat special, dr.in filosofie Costel Ghica, pastor la Biserica Neemia, care va trata un subiect cerut in API, "harmatia" - pacatul...

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept sa revad acest film! Imi reaminteste cat de maret e Dumnezeu si ce mica in acest Univers creat sunt eu, o fiinta care face parte din aceeasi creatie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stie cineva cam cate locuri are sala?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut filmul pentru prima data si m-a impresionat puterea artistica cu care a fost realizat si maretia lui Dumnezeu... Minunat!

    Filmul si activitatile pe care le faceti ar trebui mediatizate mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mediatizarea campaniei se realizeaza in zona Copou a orasului Iasi- afise facultati, camine, flayere la studenti si toti cei care circula in zona Copou....e-mailuri, invitatii telefonice... se munceste mult, dar mereu este loc de imbunatatire,nu-i asa? Multumim de sugestii!

    RăspundețiȘtergere