vineri, 27 noiembrie 2009

Piesa de Teatru LAST CHANCE

In zilele de 4-5 decembrie 2009, in cadrul Casei de Cultura "Mihai Ursachi", incepand cu orele 18:00, Asociatia "Navobi Charity Cup" are onoarea de a va invita sa fiti parte a unui spectacol de teatru de anvergura.
In exclusivitate pentru orasul Iasi, se va prezenta piesa de teatru:

LAST CHANCE

(Ultima sansa)
-piesa de teatru in 8 scene-


Cu efecte laser, prezentari video, jocuri de lumini, evenimente din viata reala, piesa de teatru prezinta experientele de viata ale unor persoane obisnuite care cred sau nu in existenta lui Dumnezeu. Modalitatea realizarii intrigii prezinta mesajul clar al Evangheliei: "... pentru ca oricine cred in Mine sa nu moara, ci sa aiba viata vesnica. " (Ioan 3:16b)
Piesa de Teatru LAST CHANCE este prezentata in exclusivitate in Iasi, prin intermediul Asociatiei Charity Cup, in colaborare cu Reality Outreach Ministries.
Reality Outreach Ministries a fost infiintata in 1979 cu scopul de a prezenta mesajul Evangheliei, al dragostei si al sperantei prin credinta in Isus Cristos, prin intermediul pieselor de teatru. Cu reprezentatii in peste 25 de tari si cu tineri care se implica voluntar in derularea spectacolelor, mesajul Evangheliei este prezentat la milioane de spectatori.
Traielerul piesei de teatru este disponibil aici.
Mai multe detalii pe : http://www.realityoutreachministries.org/LastChance/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu