luni, 23 noiembrie 2009

Au dat fotbalul pe Biblie

Un articol despre experientele de viata ale doi mari fotbalisti (Ambrosie Adrian - Poli iasi, si Daniel Zafiris- Petrolul Ploiesti) care au ales sa isi dedice viata propovaduirii evangheliei sportivilor si nu numai.

citeste mai departe....

3 comentarii:

  1. Foarte fain articolul...

    Adi,cat de usor sau de greu a fost sa renunti la fotbalul la scara nationala si la beneficiile aduse de acesta? Cum te-au privit colegii? Ce a cotnat pentru tine cel mai mult in acele clipe de decizii?

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o decizie foarte grea...In 1998 cand m-am retras de la Poli Iasi aveam 30 de ani si eram in forma maxima, echipa era favorita la promovare in divizia A...aveam un antrenor nou, Ion Moldovan care fusese antrenorul nationalei de tineret...
    Decizia a fost foarte grea, plecam de la un salariu minim de 1000 euro la un salariu de 100 de euro...Pt.multi insemna o nebunie, insa din perspectiva divina era o binecuvantare asa cum spune si sfantul evanghelist Matei:"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Sa iar celelalte lucruri vi se vor da pe deasupra!" (Mat.6:33)...si am simtit implinirea acestui verset biblic din plin in viata mea!
    Acum, am deschis un club particular de fotbal, Navobi Charity Cup, avem 5 echipe de fotbal baieti si o echipa de fotbal fete, sunt antrenor si incerc sa raman in apropierea terenului de sport care mi-a adus enorme bucurii. In acelasi timp sunt foarte fericit de Eclesia Navobi, am gasit cei mai minunati prieteni cu care impartasim aceleasi valori si ne dorim ca prin Eclesia Navobi sa promovam valorile moral crestine prin arte, media si sport care sa duca cu adevarat la schimbarea in bine a societatii in care traim!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain... trebuie sa fii cu adevarat puternic si convins sa iei astfel de decizii. Pentru multi pare absurd sau ciudat! Ma bucur totusi ca nu te-ai despartit de sport si ai ales sa transmiti evanghelia tot prin sport tinerilor care doresc sa faca performanta...nu numai in sport ci si in caracter! Felicitari! Esti un exemplu de traire pentru Domnul!

    RăspundețiȘtergere