vineri, 10 iunie 2011

Moral vs. Imoral... si programul lunii iunie

Duminica aceasta, 12 iunie 2011, incepand cu ora 17,00, il avem invitat pe Dl Mihai Stefan, licentiat in stiinte politice si filosofie, care va vorbi despre:


a.Relatia Pacat-Legea lui Dumnezeu

b.Cum aleg o viata sfanta?

c.Sexualitatea - binecuvantare sau blestem!


Prezentarea temei este disponibila aici.


Va asteptam!


Urmatoarele duminici, fiind ultimele in care ne mai intalnim inainte de a intra in vacanta, am pregatit urmatorul program:


Duminica 19 iunie 2011, ora 17.00

Finalul Campaniei: "Raspunsurile Scripturii la intrebarile dificile ale vietii"
Tema:
"Daca as putea sa schimb ceva, atunci as schimba..."
- este posibila schimbarea?
- care sunt pasii unei schimbari durabile?
- cum pot schimba un destin?
Prezinta: Adrian Ambrosie

Duminica 26 iunie 2011, ora 17,00

Dezbatere film



2 comentarii:

  1. Ne apropiem de sfarsitul Campaniei "Raspunsurile Scripturii la intrebarile dificile ale vietii"

    In luna iulie si agust nu ne mai intalnim in Copou ci in Tudor Vladimirescu, la Clubul The Way.

    Pentru cei interesati, ii asteptam sa ne contacteze.

    Adi Ambrosie 0724297718

    RăspundețiȘtergere
  2. Unul dintre modelele care s-au dovedit utile în stabilirea unui alt status-quo este modelul Satir (introdus de Virginia Satir), pe 5 niveluri:
    1. Vechiul status-quo. Aici e cald și bine. Lucrurile certe nu te pot speria; chiar dacă nu-ți convine ceva, măcar știi la ce să te-aștepți, chiar dacă sunt probleme, știi să le rezolvi.
    2. Elementul neprevăzut. Se întâmplă ceva și strică mersul normal al lucrurilor. Un client cere ceva ieșit din comun sau se dorește introducerea unui sistem care să îmbunătățească unele procese, ori se cere atingerea unor obiective mai greu de realizat etc. Prima reacție va fi de rezistență, refuz și negare. E nevoie de o mână de ajutor prin a le explica oamenilor de ce e nevoie să adopte schimbarea.
    3. Haosul. Este iminent. La început totul va părea mai rău decât înainte. Se știe că în mijlocul lucrurilor, totul pare o mare dezordine, dar nu există cale ocolită. Gândul cel mai de ajutor este că sfârșitul suferinței se apropie.
    4. Practică și integrare. Oamenii își dau seama că nu e atât de rău. Pe măsură ce vor descoperi beneficiile schimbării, unul câte unul, vor fi din ce în ce mai liniștiți.
    5. Noul status-quo. Oamenii se află într-o stare de calm, dar ea are o calitate mult mai mare acuma. Sunt alerți și productivi. Cu cât durerea provocată de haos este mai mare, cu atât mai mare va fi și satisfacția atingerii acestui nivel.

    RăspundețiȘtergere