sâmbătă, 5 decembrie 2009

LAST CHANCE-ULTIMA SANSA

Vino azi sa vezi ultima reprezentare a piesei de teatru LAST CHANCE, in cadrul salii de spectacole Casa de Cultura Mihai Ursachi, Parcul COPOU, orele 18:30.
Vino astazi! E ultima ta sansa! Intarea libera, locuri limitate!

Te asteptam!

3 comentarii:

  1. A fost o piesa de teatru magnifica, care ne-a prezentat o realitate:exista Rai si exista Iad! Decizia unde vom merge ne apartine noua! Putem alege prin credinta in Isus sa mergem in Rai, sau prin ignoranta sa fim trimisi in Iad. Multumim organizatorilor pentru tot ce ati facut in aceste doaa zile!!!Felicitari actorilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. au fost doua seri senzationale: am trait de la dramatic la extaz, am avut in fata noastra doar o picatura din Gloria Raiului, dar si un picur din grozavia Iadului! Felicitari celor care au organizat si actorilor amatori care si-au pus talentul in joc in aceste doua seri!
    MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
  3. personal am simtit ca ma aflu in fata lui Dumnezeu si chiar ma cheama pe nume... ma intreb: oare numele meu va fi gasit in Cartea Vietii?

    Mi-au placut efectele de lumini, combinatia dintre scenele filmate si cele jucate live...a fost de vis si foarte binevenit in perioada dinaintea Craciunului! Ne readuce aminte de rolul nostru si ce trebuie sa facem pe acest pamant! Trebuie sa credem in Isus!

    Sa mai faceti astfel de piese de teatru!

    RăspundețiȘtergere